Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game developers προτρέπουν με in-game μηνύματα τους παίκτες να μείνουν σπίτι

*
Activision Blizzard, Codemasters και Rebellion ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας για να μεταφέρουν το μήνυμα «μείνετε σπίτι» μέσα από τους τίτλους τους, με in-game τρόπους. Μπαίνοντας στην μάχη με τον κορονοϊό λοιπόν, οι εταιρείες άρχισαν να εμφανίζουν σε σημεία μέσα στα παιχνίδια τους μηνύματα προτροπής προς τον κόσμο να μην κυκλοφορεί και να μένει σπίτι του για να σώσει ζωές. Το μήνυμα έχει εμφανιστεί ήδη σε games όπως τα Candy Crush Saga, Sniper Elite 4 και DiRT Rally 2.0. Ειδικά στα του racing game, το μήνυμα εμφανίζεται πριν από κάθε αγώνα, όπου και ο οδηγός περιμένει το πράσινο φανάρι για να ξεκινήσει την προσπάθειά του. Μάλιστα, το game θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο δωρεάν από σήμερα μέσω του PlayStation Store (για τα μέλη του PS Plus) και το timing χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από ιδανικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*